Ons nieuws

Lees hier alles over ons en onze bedrijven

Lees hier het nieuws over ons en onze bedrijven. Bekijk welke evenementen we organiseren voor onze relaties.

Blijf op de hoogte

Van ons nieuws, onze blogs en evenementen die wij organiseren

 • GRC partnership met microsoft en azure

  GRCcontrol vernieuwt Microsoft Partnership

  GRCcontrol vernieuwt Microsoft Partnership voor 2024 Nieuws van GRCcontrol GRCcontrol B.V. heeft het Microsoft Partnership voor 2024 vernieuwd! Hiermee kan GRCcontrol de betrokkenheid voor innovatie voortzetten door gebruik te maken van Microsoftdiensten, met name Azure. Deze Microsoft diensten bieden een veilige en betrouwbare basis voor de dienstverlening en de hosting van onze GRCcontrol cloud-oplossing.

  30 January 2024
 • BrainSys Industrysuite met C&S

  BrainSys breidt portfolio uit met Managed ICT diensten

  BrainSys breidt portfolio uit met Managed ICT diensten Nieuws van BrainSys Met de komst van BrainSys Managed ICT Services per 1 januari 2024 binnen BrainSys is het nu mogelijk om productieklanten te voorzien van Managed ICT diensten. In de BrainSys Industry Suite worden deze diensten samengevat onder de naam Cloud & Security.

  9 January 2024
 • BrainSessie over OT-security

  Hoe cyberproof is uw productieomgeving? BrainSessie van BrainSys en BrainCap Op 26 september vond de BrainSessie plaats over OT-security. Een mooi initiatief waarin onze bedrijven BrainSys en BrainCap de samenwerking opzochten om voor onze relaties het thema cybersecurity te bespreken.

  27 September 2023
 • Inspirerende Factory meets Factory

  Factory meets Factory Hét event voor producerende bedrijven event van BrainSys Op dinsdag 27 juni verwelkomden we een groot aantal producerende bedrijven en partners live in de Prodentfabriek in Amersfoort voor het jaarlijkse BrainSys event “Factory meets Factory”. De bezoekers genoten van een dag vol praktijkgerichte, informatieve en inspirerende sessies. Hoe kunt u als productiebedrijf verduurzamen en toch slim en succesvol produceren? Hoe zorgt u voor een beter en efficiënter productieproces om zo in te spelen op de klantwensen? Hoe voldoet u aan alle wet- en regelgeving? Hoe zorgt u voor leverbetrouwbaarheid? Hoe tackelt u cybersecurity? Onze klanten vertelden hoe zij omgaan met deze uitdagingen en welke softwareoplossingen zij gebruiken om die uitdagingen aan te pakken.

  11 July 2023
 • BrainSys wint awards

  BrainSys pakt titel Exactpartner van het jaar Nieuws van BrainSys Tijdens de 35e editie van het Exact Partner van het jaar event worden traditiegetrouw door Exact diverse awards uitgereikt. Met 3 nominaties op zak vertrokken een aantal collega’s van BrainSys naar Cuijk om uiteindelijk met twee felbegeerde awards naar huis te gaan. BrainSys is winnaar van zowel de Customer Success Award als de Partner van het jaar Award. Een prestatie om trots op te zijn.

  31 March 2023
 • Welkom GRCcontrol

  GRCcontrol per 1 augustus 2022 onderdeel van de Sesos IT Group Overname nieuws Per 1 augustus 2022 maakt GRCcontrol BV met de gelijknamige GRC tool deel uit van de Sesos IT Group. Met de acquisitie van de activiteiten van het voormalige Complions BV wordt de GRC propositie binnen de groep verder versterkt. Gerenommeerde bedrijven maken reeds gebruik van de GRCcontrol tool. Met de bundeling van krachten wordt bovendien de innovatiekracht en schaalbaarheid vergroot.

  1 August 2022