Bedankt voor uw contactverzoek

We nemen binnenkort contact met u op!

 

Lees in de tussentijd ons laatste nieuws

  • subsidieregeling cyberweerbaar maken

    De cyberweerbaarheid van uw organisatie verbeteren met subsidie?

    In een tijd waarin cyberdreigingen steeds vaker voorkomen, is het cruciaal voor bedrijven om hun digitale veiligheid op orde te hebben. Voor kleine ondernemers en zzp’ers die hun digitale veiligheid willen versterken is vanaf 2 september 2024 de subsidie ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ beschikbaar. Benieuwd naar de voorwaarden en welke producten en diensten hieronder vallen? De collega’s van BrainSys Managed ICT services helpen u graag verder.

    2 September 2024
  • BC Surfen voor Spieren 600x600

    BrainCap steunt surfen voor spieren

    Surfen voor Spieren 2024! Wij steunen dit prachtige initiatief, waarin professioneel windsurfer Bob van de Burgt de uitdaging aangaat om binnen één dag van Scheveningen naar Engeland en terug te surfen. Een tocht van bijna 400 kilometer, daar zijn spierballen en is doorzettingsvermogen voor nodig om deze uitdaging aan te gaan! Dit alles met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen spierziekten bij kinderen.

    14 August 2024
  • Sesos IT Group verwelkomt BrainSt

    Met ingang van 1 juni is de Sesos IT Group een bedrijf rijker. Ons nieuwe bedrijf BrainSt richt zich op de recyclebranche en is daarmee een echte specialist. BrainSt is een hele mooie aanvulling voor de Sesos IT Group en past goed binnen onze visie en strategie. Met de komst van BrainSt binnen de groep vergoten wij onze innovatiekracht en schaalbaarheid nog verder.

    1 July 2024
  • Factory meets Factory 2024

    Een geslaagde Factory meets Factory

    Een geslaagde Factory meets Factory Op 12 juni was het eindelijk zover: Factory meets Factory. Jaarlijks brengt dit event een groot aantal producerende bedrijven en partners samen in de Prodentfabriek in Amersfoort. Dat was dit jaar niet anders. Ruim 100 bezoekers wisten de weg naar de Prodentfabriek weer te vinden. Ook dit jaar waren er weer diverse praktijkgerichte, informatieve en inspirerende sessies, waarin onze klanten vertelden over de voordelen die zij behalen met de softwareoplossingen waar zij mee werken. Op het beursplein was er ruimte voor interactie met de partners, BrainSys collega’s en natuurlijk met branchegenoten. Lees hieronder het hele verslag of bekijk de aftermovie.

    21 June 2024
  • Cybersecurity

    BrainSys sluit zich aan bij de Dutch Cybersecurity Assembly

    Met de IT- en OT-security oplossingen zorgt BrainSys Managed ICT Services er voor dat haar klanten cyberweerbaar zijn en daarmee zo goed mogelijk beschermd worden tegen cyberaanvallen. De Dutch Cybersecurity Assembly (DCA) wil de cybersecurity en -weerbaarheid van de BV Nederland op een hoger niveau krijgen. Leden van en deelnemers aan de DCA werken samen vanuit de overtuiging dat de combinatie van mensen, processen en technologie een betere cyberweerbaarheid in een digitaliserende wereld kunnen waarborgen.

    28 May 2024
  • GRC partnership met microsoft en azure

    GRCcontrol vernieuwt Microsoft Partnership

    GRCcontrol B.V. heeft het Microsoft Partnership voor 2024 vernieuwd! Hiermee kan GRCcontrol de betrokkenheid voor innovatie voortzetten door gebruik te maken van Microsoftdiensten, met name Azure. Deze Microsoft diensten bieden een veilige en betrouwbare basis voor de dienstverlening en de hosting van onze GRCcontrol cloud-oplossing.

    30 January 2024